Soluții inovatoare de asfaltare pentru parcarea subterană a Mallului Sunshine

  • Soluții inovatoare de asfaltare pentru parcarea subterană a Mallului Sunshine
  • Soluții inovatoare de asfaltare pentru parcarea subterană a Mallului Sunshine
  • Soluții inovatoare de asfaltare pentru parcarea subterană a Mallului Sunshine
  • Soluții inovatoare de asfaltare pentru parcarea subterană a Mallului Sunshine

Proiectul de asfaltare a parcării subterane a Mallului Sunshine a reprezentat o oportunitate unică pentru GAM Asfaltări SRL de a demonstra adaptabilitatea și inovația în abordarea unor provocări specifice. Situat în centrul unei zone urbane aglomerate, Mallul Sunshine a necesitat o soluție eficientă și durabilă pentru asfaltarea parcării sale subterane, esențială pentru confortul și siguranța clienților săi. Acest proiect a cerut nu doar o înțelegere profundă a cerințelor tehnice speciale asociate cu spațiile subterane, ci și o implementare meticuloasă, având în vedere accesul limitat și ventilația redusă.

Începând cu faza de planificare, echipa noastră a colaborat strâns cu managementul mallului pentru a dezvolta o strategie care să minimizeze perturbările activităților comerciale, asigurând în același timp implementarea eficientă a celor mai avansate tehnici de asfaltare. Un aspect cheie al acestei faze a fost selectarea materialelor și a compozițiilor de asfalt care să ofere performanță și durabilitate în condiții de umiditate și variații termice caracteristice parcărilor subterane.

Utilizarea echipamentelor adaptate la spațiile închise a fost vitală. În acest sens, mini-încărcătoarele noastre compacte, precum Bobcat și Wacker Neuson, au oferit mobilitatea și flexibilitatea necesare pentru a opera în condițiile restricționate ale parcării subterane. Acestea au fost folosite pentru pregătirea suprafeței, inclusiv curățarea și nivelarea acesteia, asigurând o bază solidă pentru stratul de asfalt.

Datorită spațiului limitat și necesității de a menține un mediu de lucru sigur pentru echipa noastră și pentru personalul mallului, am implementat soluții inovatoare pentru ventilație și evacuarea gazelor, utilizând echipamente specializate care să permită o circulație eficientă a aerului. Acest aspect a fost crucial pentru aplicarea în siguranță a asfaltului și pentru compactarea acestuia.

Aplicarea efectivă a asfaltului a necesitat o abordare meticuloasă, fiind ales un amestec special conceput pentru a oferi o rezistență superioară și o aderență optimă în condițiile specifice ale unei parcări subterane. Acest amestec, aplicat cu ajutorul unor echipamente de mici dimensiuni, adaptate spațiilor restrânse, a fost esențial pentru a asigura durabilitatea și funcționalitatea parcării.

Finisajul final a implicat utilizarea unor tehnici speciale de compactare, concepute pentru a maximiza densitatea și rezistența stratului de asfalt, asigurând o suprafață netedă și uniformă, esențială pentru siguranța și confortul utilizatorilor parcării. În plus, soluțiile noastre de marcare și semnalizare au fost aplicate pentru a îmbunătăți orientarea și fluxul traficului în interiorul parcării, facilitând o experiență utilizatorului optimă.

Prin finalizarea cu succes a proiectului de asfaltare a parcării subterane a Mallului Sunshine, GAM Asfaltări SRL a demonstrat capacitatea sa de a răspunde nevoilor complexe și specifice ale clienților săi, implementând soluții inovatoare care depășesc standardele convenționale. Acest proiect a evidențiat angajamentul nostru pentru calitate, siguranță și inovație, stabilind noi benchmark-uri în domeniul asfaltărilor și consolidând reputația noastră ca lider în soluții de asfaltare adaptate la cerințele moderne.

Categorie: Amenajare alei și drumuri

Share: