Firmă de asfaltări și amenajare drumuri

Cum vă putem ajuta

Oferim servicii de asfaltare și amenajare drumuri

Compania noastră dispune de expertiza, angajații și utilajele necesare pentru a realiza o gamă largă de lucrări care implică nivelarea, pavarea sau asfaltarea căilor de acces. Vă invităm să răsfoiți această pagină pentru a vă convinge că suntem un partener de încredere sau, dacă v-am convins, să ne contactați făcând click pe butonul de mai jos:

Adesea, clienții noștri pun întrebări repetitive, motiv pentru care vă rugăm să consultați următoarea secțiune înainte de a ne cotacta.

Indiferent de dimensiune, de la alei și căi de acces până la rețele de drumuri locale, avem expertiza și echipamentele necesare pentru a ne asigura că proiectul dvs. este realizat la standarde înalte. Flexibilitatea și disponibilitatea extinsă ne permit să servim o gamă largă de clienți, oferind soluții personalizate fiecărei nevoi.

Da, dispunem de o gamă variată de echipamente, de la unelte ușoare și mijloace de transport, până la utilaje mici și mari, inclusiv freze de asfalt și finisoare. Aceasta ne permite să fim extrem de eficienți și să avem control complet asupra calității lucrărilor executate.

Deși sediul nostru este în Ghimbav, Brașov, suntem deschiși să ne extindem serviciile în funcție de proiect și necesitățile clientului. Flexibilitatea și capacitatea noastră de a organiza eficient șantierele ne permit să acoperim o arie largă de acțiune.

Experți în asfaltări

La GAM Asfaltări SRL, oferim o gamă extinsă de servicii dedicate asfaltării și amenajării drumurilor, adaptate pentru a satisface atât nevoile clienților rezidențiali, cât și pe cele ale proiectelor de infrastructură de dimensiuni mai mari. Având la bază o echipă de profesioniști calificați și o flotă impresionantă de echipamente și utilaje, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

Printre serviciile noastre se numără asfaltarea drumurilor, aleilor, parcajelor și căilor de acces, repararea și întreținerea suprafețelor asfaltate, precum și lucrări de pregătire a terenului, inclusiv nivelare și compactare. Utilizăm unelte ușoare și mijloace de transport proprii, împreună cu utilaje mici și mari, cum ar fi mini-încărcătoarele Bobcat și Wacker Neuson, mini-cilindri compactori Bomag și Wacker Neuson, freze de asfalt Wirtgen și finisorul Voogele, pentru a asigura o lucrare precisă și eficientă.

Dotările noastre avansate ne permit să executăm o varietate largă de servicii, de la lucrări minore de asfaltare, reabilitarea și întreținerea drumurilor existente, până la proiecte ample de construcție a noilor infrastructuri. Fiecare echipament este specializat pentru anumite tipuri de lucrări, asigurând astfel calitatea și durabilitatea proiectelor noastre. În plus, disponibilitatea noastră de a închiria echipamente și utilaje altor firme ne oferă flexibilitatea de a ne adapta la diverse cerințe și termene.

Prin combinarea expertizei tehnice cu un portofoliu divers de echipamente, GAM Asfaltări SRL se angajează să ofere soluții eficiente și personalizate pentru fiecare proiect, garantând satisfacția clienților și realizarea lucrărilor în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Cum se desfășoară o lucrare uzuală

Procesul unei lucrări uzuale de asfaltare începe cu evaluarea inițială a terenului, unde echipa noastră inspectează locația pentru a identifica necesitățile specifice și posibilele provocări. Această etapă este crucială pentru planificarea corectă a proiectului și alocarea resurselor adecvate.

Următorul pas implică pregătirea terenului, care include demarcarea zonei, îndepărtarea oricăror obstrucții și nivelarea terenului. Aceasta se realizează folosind echipamente precum mini-încărcătoare și cilindri compactori, asigurând o fundație solidă pentru stratul de asfalt.

În final, se aplică stratul de asfalt, folosind freze pentru a asigura uniformitatea suprafeței și un finisor pentru aplicarea precisă a asfaltului. Această etapă este urmată de compactarea finală, pentru a asigura durabilitatea și longevitatea suprafeței asfaltate.

Doriți să lucrați cu noi?

Vă invităm să folosiți datele de contact de mai jos pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre experții noștri.

  • Strada Nucului, Nr. 4, Ghimbav, Brașov
  • 0743 660 938 / 0742 259 064 /
  • [email protected]

Articole utile

Compuse cu ajutorul experților noștri